ENTRANTS

  • CROQUETES ( pollastre, pernil, gorgonzola i nous, bacalla, dátil i beicon, xorisso)……………0,65 €/unitat
  • AMANIDA DE MAR (brots tendres, marinat de gambes, salmó i bacalla)………………………..5,80€/unitat
  • ESCUDELLA DE NADAL ( galets amb pilotetes)……………………………………………………5,50€/unitat
  • CANELONS DE ROSTIT O DE BOLETS 3 unitats…………………………………………………3,40€/safata
  • CANELONS DE PEIX (Rap, gambes i lluç) 3 unitats……………………………………………….4,40€/safata

CARN

  • POLLASTRE O PORC FARCIT……………………………………………………………………………25€/Kg
  • FARCIT DE VEDELLA………………………………………………………………………………………35€/Kg
  • ESPATLLA FARCIDA………………………………………………………………………………………..38€/Kg
  • FRICANDO DE VEDELLA…………………………………………………………………………………..26€/Kg
  • PEUS DE PORC AL MOSCATELL AMB PRUNES I PANSES………………………………………….6,95€/unitat
  • CUIXA DE XAI AL FORN AMB CEBETES I PATATES……………………………………………………42€/unitat
  • ESPATLLA DE XAI AL FORN AMB CEBETES I PATATES……………………………………………….32€/unitat

PEIX

  • CALAMAR FARCIT…………………………………………………………………………….……32€/unitat
  • BACALLA AMB SALSA DE BOLETS I VIRUTES DE PERNIL………………..……….…..…….35€/kg
  • BACALLA AMB TOMAQUET I MUSSELINA D’ALL I OLI GRATINAT………………..………….35€/kg
  • BACALLA AMB CEBA CONFITADA, GULES I GAMBES……………………………..…………38€/kg

MENUS 4 PERSONES 47,50€

PRIMERS PLATS

  • – ESCUDELLA DE NADAL (galets i pilotetes)
  • – CANELONS DE ROSTIT O DE BOLETS 3 unitats/persona
  • – CANELONS DE PEIX ( Rap, gambes i lluç) 3 unitats/persona SUPLAMENT 1€
  • – AMANIDA DEL MAR (brots tendres, marinat de gambes salmó i bacalla)

SEGON PLAT

  • -FARCIT DE POLLASTRE O FILET DE PORC
  • 1º ( beicon, poma, prunes i pinyons)
  • 2º (calçots, gambes i bolets)
  • 3º (pernil dolç, beicon i formatge)
  • 4º (pernil iberic, pebrot verd, pebrot vermell i ou dur)

*Els farcits van acompanyats amb salsa i guarnicio a punt de possar a taula

*SI LA CARN DEL FARCIT ES DE VEDELLA O XAI , HI HA UN SUPLEMENT DE 10€*

*** DATA MAXIMA PER ENCARRECS EL 19 DE DECEMBRE AL 977645785 / 616018278 ***